Ka ndërruar jetë gazetari i mirënjohur nga Manastiri, Qenan Hasani

Shpërndaje

Ka ndërruar jetë gazetari i mirënjohur nga Manastiri Qenan Hasani, varrimi i tij bëhet pas namazit të drekës!

Qenan Hasani është heroi i vërtetë i Manastirit të vetmuar, zëri i të cilit oshëtiu përmbi tri dekada dhe u njëjtësua me qytetin e konsujve!

I lehtë i qoftë dheu!

Zoti e shpërbleft me Xhenet!

Loading...