Kodra: Shqiptarët të dalin të votojnë në Referendum (VIDEO)

Shpërndaje

Kryetari i Akademisë Shqiptaro-Amerikane për Art dhe Shkencë, Skënder Kodra i cili së fundmi është duke e realizuar vizitën e pestë të tij në Maqedoni, lidhur me temat të cilat i tangojnë shqiptarët e Maqedonisë.

Kodra, gjatë emisionit shpalosi edhe detaje mbi kërkesat e tyre që ja kanë dërguar kryeministrit Zoran Zaev.

Për më shumë ndiqni videon e plotë.

Loading...